Ingebjørg K. Vesaas

Ingebjørg er eier og en hovedlærerne på Yogaloftet. Hun er daglig leder for studio i Larvik/Stavern.

Hennes første møte med Yoga var i 1997.  Hun ble først introdusert for Ashtanga Yoga, som inspirerte og utfordret henne med dens fysiske karakter. Det er fortsatt flyten av bevegelser, den kraftfulle og lekne stilen som ligger henne nærmest, men hun har gjennom sine studier ved Yogalærerskolen i Norge (1.000 timer), oppdaget nytten av de andre praksisene som yoga favner.

Ingebjørg har studert anatomi og fysiologi og er sertifisert STOTT Pilatesinstruktør.

Hun har gjennomført spesialutdanning i Yoga for gravide ved Yogalærerskolen i Norge og Kids` Yoga Teacher Training med Maalaa (Rosalie Lazar).

I løpet av de årene hun har praktisert yoga har hun tatt mange ulike kurs både i inn og utland. Men hennes base for undervisning ligger i den klassiske yogaen.

Ingebjørg har jobbet med kropp og uttrykk hele sitt voksne liv. Hun jobbet 10 år som profesjonell danser/utøver, og underviste barn og voksne i ulike former for dans siden hun var 15 år. Da hun var barn var det også all form for fysiske aktivitet som stod på timeplanen, og allsidigheten spente fra trialkjøring, pistolskyting, håndball, kajakk, karate og dans/teater.

Ingebjørg er opptatt av å se enkeltmennesket og hvilke behov det har. Hun engasjerer seg i elevene sine og synes nettopp variasjon i alder og fysisk form er spennende. Hun brenner for å gjøre yogateknikkene tilgjengelige for “mannen i gata”, vekke den barnlige nysgjerrighet på kropp og sinn og å øke kunnskapen om hva vi selv kan gjøre for å ha det bedre.

“Life should be a journey, not a race…”

 

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s