Bøker

Vi har tatt inn bøker vi synes kan være et fint supplement til yogapraksis.

Dog vil vi, basert på egen erfaring, påpeke at det er først og fremst gjennom deltakelse i undervisning hos dyktige lærere at den beste læring foregår. Yoga er ikke noe man leser seg til, det er noe man erfarer.

Scroll nedover, så ser du du ulike bøkene vi tilbyr. Bøkene er tilsalgs i vår nettbutikk og i yogastudio i Oslo

——————————————————————————————————

Bok APMB

ASANA PRANAYAMA MUDRA BANDHA

Swami Satyananda Saraswati

Kr 320,-

Gå til nettbutikk: Klikk her.

Denne boken er en flott lærebok for alle type elever, uansett yogaretning, uansett alder og fysisk form. Den er grundig og tar for seg mange aspekter av yogaens teknikker.

Dog må man huske på at denne boken, som mange andre fagbøker i yoga, ikke kan gi en fullstendig oversikt over alle aspekter av yoga. Og man skal også ta med seg at ikke alle ting som står beskrevet i boken kan forventes passe inn i den norske forståelse av medisinske prinsipper, energi, etc. Det er til syvende ved deltakelse i undervisning hos dyktige lærere at man får innblikk i og erfaring med yogaens flotte teknikker. Dette er ikke noe man kan lese seg til.

—————————————————————————————————–

Bok Yogananda

EN YOGIS SELVBIOGRAFI

PARAMAHANSA YOGANANDA

KR 349,-

Gå til nettbutikk: Klikk her.

Paramahansa Yoganandas selvbiografi er fremhevet som en av de 100 beste, åndelige bøkene i det 20. århundre. Hans bemerkelsesverdige livshistorie tar deg med på en

uforglemmelig utforskning av en verden med helgener og yogier, vitenskap og mirakler, død og oppstandelse.

Med visdom som tilfredsstiller sjelen kaster han lys over livets og universets dypeste hemmeligheter. Det åpner våre hjerter og sinn til gleden, skjønnheten og de ubegrensede, åndelige mulighetene som eksisterer i hvert menneskes liv.

Over 60 år etter at boken ble publisert er den fremdeles på bestselgerlistene for metafysikk og åndelig litteratur. Boken er oversatt til mange språk, og den blir brukt på colleger og universiteter.

—————————————————————————————-