Kristi Ulriksborg

Skjermbilde

Kristi underviser i Klassisk yoga og Yin yoga.

Hun kom i kontakt med yoga når hun gikk gravid med sitt første barn (1997). Etter denne gode opplevelsen fortsatte hun sin yogapraksis i rykk og napp, tilpasset en hektisk hverdag.

Kristi har sin bakgrunn som ingeniør, datakonsulent, flyver og kaptein i Widerøe. På sine mange flighter rundt omkring i landet ble yoga praktisert så mye som mulig ved hyppige besøk til treningssentrene.

Kristi begynte å praktisere Ashtanga yoga på Yogaloftet i 2009. Siden dette har hun vært fast elev.

Kristi fullførte sin yogalærerutdanning i Klassisk yoga ved Yogalærerskole i Norge (1.000 timer) i juni 2016. Hun har i tillegg en utdanning i Yin yoga hos Anita/Yin Yoga Instituttet (100 timer).

Kristi har erfart hva utbrenthet kan gjøre med kropp og sinn. Hun har også kjent på de gode effektene som yoga brakte henne i en slik situasjon.

Hun sier om seg selv:

«Jeg blir lykkelig av å gjøre yoga!  Jeg er glad i hele spekteret av den klassiske yoga formen. Når jeg underviser ønsker jeg å fokusere på å få kursdeltagerne til å lande på matten og være tilstede i sin kropp, noe som igjen vil gi de en best mulig opplevelse av seg selv og sin kropp. «