Ingvild R. Nesje

Ingvild svart hvit beskjært

Ingvild har praktisert yoga siden 2002.

I forbindelse med utdannelse og karriere som danser vokste interessen av å kunne forebygge kroppens ledd og muskler mot skader. I tillegg ble hun nysgjerrig på hva som egentlig skjer i kroppen når den beveger seg, ikke minst når den hviler.

Ingvild har undervist tidligere på Yogaloftet, samt i Klassisk yoga i både inn- og utland siden hun tok yogalærerutdannelse i India i 2008 og 2009.
Hun har studert fysiologi, anatomi på Atlantis Medisinske Høyskole, samt fullført den fire årige naprapatutdannelsen i Stockholm.

Hun har reist rundt i verden og har tatt kortere kurser i India og Hawaii om hva mat og vekster kan gjøre for kroppen. Hun liker å løpe og spille Capoeira, en kampsport med røtter fra Brasil.

Ingvild jobber i dag som naprapat og yogalærer. Hennes ønske for deg som deltar på hennes yogatimer å lære pusten å kjenne, og kunne å bruke pusten som et verktøy til bevege kroppen din. Yoga er det fineste og mest effektive verktøyet å bruke til å lære sin egen kropp og tankevirksomhet å kjenne, mener hun selv.