Hanne Bull Aaby

Hanne har praktisert yoga regelmessig siden 2000 og har bakgrunn i Ashtanga Yoga. Denne kraftfulle yogaformen gav henne en kroppskontakt som opplevdes sterk og livgivende.
Etter hvert kom behov for ro og mindre fysisk intensitet. I de siste 4-5 årene har hun derfor søkt yogaformer som vektlegger utforskning, erfaring og gode bevegelser. Støtte i fri pust og kontakt med underlag, samt lettheten en kan finne gjennom hensiktsmessig kroppsbruk inspirerer Hannes undervisning.

Hanne tok sitt første meditasjonskurs som 21-åring hos meditasjonslærer og psykolog Nina Heim, som også har vært viktig for hennes personlige arbeid gjennom flere år.

Siden 2008 får hun jevnlig veiledning i meditasjon og bevissthetsarbeid hos sin mentor Russell Delman. Arbeidet med Russell har gitt inspirasjon og mot til å møte livet slikt det er til enhver tid.  Åpenhet og aksept for de erfaringene yogatimen bringer er noe hun vektlegger i undervisningen.

Hanne har undervist yoga siden 2004. Hun har hovedfag i Samfunnsgeografi fra Universitet i Oslo (1998) og gir thaimassasje siden 2006. Hun har gjennomført et fordypningsår i klassisk yoga og meditasjon ved Yogalærerskolen i Norge og har en toårig lærerutdannelse i Ashtanga yoga ved Ashtanga Yoga Oslo (AYO).