Anita Abrahamsen

 

 

AA head shot

Hei, jeg heter Anita og er eier, daglig leder og en av hovedlærerne på Yogaloftet i Oslo.

I tillegg driver jeg også Surya Yoga og Yin Yoga Instituttet AS, samt er medlem i NordiskaYogalärarförbundet.

For meg er yoga ikke bare en treningsform, men en livsstil. Jeg forsøker så godt jeg kan å ta med meg yogaens grunnverdier om tilstedeværelse, omsorg og glede i alt jeg gjør. Både på og utenfor yogamatte.

Det er viktig for meg å få frem at man må ikke gå ut av livet og inn på yogamatten for å praktisere yoga. Tvert i mot, yoga er ment å være en fantastisk verktøykasse for å gjøre livene våre så bra som mulig! Det er ikke nødvendigvis de store halsbrekkende øvelsene som er viktige. Det er heller de de små og vedvarende øvelser/praksiser som vi klarer å bringe inn i hverdagen , som gir de store gevinster for god fysisk og mental helse.

Jeg er opptatt av å gjøre yoga tilgjengelig for alle. Det være seg at det er behov for å modifisere/tilpasse yogastillinger, slik at de med skader og slitasjer også kan ha nytte av yoga. Eller kraftfull og dynamisk yoga for de som ønsker å styrke kroppens kjernemuskulatur og samtidig beholde eller videreutvikle sin smidighet.

Jeg arbeider mye med stressmestring mot elever, både gjennom workshops og kurs i temaet og gir i tillegg privatundervisning innenfor dette fagområdet.

Jeg har bestått den 3,5-årige utdanningen via Yogalærerskolen i Norge (1.000 timer) innenfor Klassisk yoga.

I tillegg har jeg også arbeidet mye med taotistisk filosofi, kinesisk medisin og Yin Yoga. Jeg tilbyr Yin yoga lærerutdanning via mitt selskap Yin Yoga Instituttet, sammen med Lisbeth Wang.

Master Paulie Zink er min yogalærer og mentor innenfor Yin yoga. Master Zink er «grunnleggeren» av Yin yoga i den forstand at han har gjort kunnskapen om denne bevegelsesformen tilgjengelig for vesten.

Jeg har omfattende fordypning i anatomi/fysiologi, avspenningsteknikker, meditasjonsteknikker og Kria Yoga teknikker.
Jeg har gjennomført flere stille retreats i Kriya Yoga og renselsesteknikker samt Kids` Yoga Teacher Training med Maalaa (Rosalie Lazar).

«Mitt hjerte er mitt tempel» – Dalai Lama

 

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s