Superswing – teacher training intro workshop

bat pose.jpg

SUPERSWING – Teacher Training Intro Workshop

Yogaloftet Larvik

20.-22. januar 2017.

Lærere: Ingebjørg K. Vesaas.

Pris: kr 4900,-

“We don’t teach tricks or flying or acrobatics or aero this or acro that, we teach CORRECT and SAFE techniques utilizing the swing to enhance your exercise regime.” – Kerrie Neal, Gravotonics

HVORFOR SUPERSWING?

Superswing /Aerialyoga / Yogaswing er fremdeles nytt på markede i hele Europa, men etterspørselen øker,- og mangelen på kursholdere er stor. Det trengs flere som kan undervise dette til andre. Dette er ment som et introkurs til deg som ønsker dra Superswingen inn i undervisningen din.

Gravitasjonsløsheten til SUPERSWINGEN gjør det enda viktigere med dyktige lærere. Man må kjenne stillingene og deres virkning/hensikt godt før man tar dem opp fra gulvet.

Superswingen kan benyttes som hovedelement i en klasse, integreres i en klasse eller i privat undervisning .

Den er også ypperlig til hjemmebruk , og til glede for hele familien, med dens naturlige appell til både lek, trening og avspenning.

FOR HVEM?

Yogalærere , pilatesinstruktører, fysioterapeuter, personlige trenere og lignende.

Du har generell kunnskap om anatomi, fysiologi og yoga.

Du er innstilt på å jobbe med swingen på en seriøs måte basert på kunnskap og egenpraksis og ønsker å formidle en kvalitetsmessig undervisning videre.

MED HVEM?

Lærerene er sertifiserte YogaSwing instruktører fra GRAVOTONICS og ønsker å gi dere en grundig innføring i bruk av husken, ved å fokusere på kunnskap rundt hver øvelse man tar fra matten og inn i swingen. Deres kunnskap er basert på egenpraksis og dyktige lærere som fikk dem til å innse at å ta i bruk Yoga i Superswingen krever mye egetarbeid og kreativitet . De håper de kan formidle det samme til dere,- gleden over å utfordre seg selv med å bryte ned og opp stillinger og øvelser , for så å kunne ta din egen og dine elevers praksis videre.

TIMEPLAN

Dag 1: INTRO HÅNDTAK & STYRKE/STABILISERINGSØVELSER (14-18)

Dag 2: STÅENDE YOGASTILLINGER & FLYTENDE SEKVENSER (10-16)

Dag 3: KLASSISKE YOGASTILLINGER FRA MATTEN & INN I SWINGEN (10-16)

Det er lunsj mellom kl. 12.30-14 hver dag. Den enkelte dekker lunsjkostnader. Det er nydeleg sunn mat i cafeen under oss, med juicer, smoothies, salater, wraps og raw food. Sjekk ut Hungry Heart Café ☺

Man jobber både alene og i par med øvelser som er gjennomgått tidligere på dagen. Man får også prøvd å undervise en mindre gruppe ila helgen.

PRAKTISK

Du trenger å ha med deg yogamatte og rugg/pledd. Ha også med notatblokk, penn og evt. kamera for memorering av stillinger. Om du ønsker å kjøpe flere superswinger er det viktig at du gir beskjed I god tid, da vi snart legger inn en ny bestilling av varer.

Kurset blir holdt på Yogaloftet Stavern/Larvik i 3.etg over Hungry Heart Café i Sigurdsgt 3 I Larvik.

Nærmeste flyplass: Torp Sandefjord, tog og buss derfra til Larvik Stasjon.

Togstasjon med avganger og ankomster Oslo hver time. Se NSB.no

Trenger du tips til overnatting i ulike prisklasser tar du bare kontakt med meg.

Bindende påmelding til ingebjoerg@yogaloftet.no

KURSBEVIS

Man vil motta et kursbevis etter kurset, og vil kunne integrere superswingen I undervisningen sin. Men det er viktig å merke at man ikke får noen “sertifisering” eller ferdigkoreograferte klasser. De fleste får en god boost for å komme igang, og kommer tilbake på inspirasjonskurs eller booker privattimer for direkte coaching

AvmeldingsbetingelserPåmelding på våre kurs er bindende. Når du har fullført din påmelding vil du motta en e-post som bekrefter påmeldingen.

Du vil deretter motta faktura ca 2-3 uker før kursstart. Faktura sendes pr epost

Det er 7 dagers betalingsbetingelser.

Ved avmelding inntil 14 dager før kursstart ilegges et adm. gebyr på kr 250.Ved avmelding 0-14 dager før kursstart forfaller hele kursavgiften.

Avmelding må være skriftlig pr. post eller pr. e-post ingebjoerg@yogaloftet.no

Avlysning av kurs. Vi forbeholder oss retten til å avlyse kurs ved for få deltakere. Det vil bli gitt beskjed om avlysning minimum 14 dager før kursstart.

Har du spørsmål rundt kurset ta kontakt med Ingebjørg på e-post: ingebjoerg@yogaloftet.no

Det er kun 10 plasser.