Om oss

Vi på Yogaloftet ønsker å skape et sted hvor alle skal føle seg sett og ivaretatt; at DU skal føle deg hjemme hos oss. Vi har som visjon å bidra til å åpne de mange spennende, men også utfordrende, dører som finnes i yogaens verden, til alle som kommer til oss. Samt at vi klarer å formidle detsom finnes bak disse dørene til DEG på en forståelig,trygg og inspirerende måte.

Vi har valgt å kalle oss yogalærere, og ikke bare instruktører. Vi ønsker å lære andre det vi kan og har erfart innen yoga.

Alle lærerne har omfattende egenpraksis, slik at de selv har personlig erfaring om det de skal lære bort. I tillegg har de en skikkelig utdanning i bunnen. Vår klare oppfatning er at man må ha begge deler på plass for å kunne videreformidle yoga på en trygg og skapende måte.

Vi som eier Yogaloftet er også lærere med omfattende utdanelse og praksis. Vi er tett på det som skjer innenfor yoga og dens forskning og utvikling og dette inspirerer oss hele tiden!

VÅRE YOGARETNINGER

Vi tilbyr kurs i Klassisk yoga (India) og Yin yoga (Kina).

I tillegg kan du delta på helgekurs og våre spennende spesialklasser.

Vi tilbyr også privatundervisning i våre lokaler eller hjemme hos deg.

Dersom du har behov for fleksibilitet, kan vi tilby dette via drop in for utvalgte yogaklasser. Dette står tydelig merket i timeplanen.

PÅ YOGALOFTET FINNER DU:

  • høyt kvalifiserte yogalærere med lang egenpraksis
  • aldri mer enn 14 personer i hver klasse
  • et godt, ventilert studio
  • personlig og tilstedeværende yogalærere
  • en faglig forankring i de eldre yogatradisjoner

Med andre ord: et godt sted å starte din vei, eller bevege deg videre, inn i yogaens spennende muligheter.

Vår yogaundervisning har ingen religiøs tilknytning. Yogaen står godt på egne ben — som et flott tilskudd til en trent kropp, en stabil og god konsentrasjon og økt velvære!

ALLE KAN GJØRE YOGA –  UAVHENGIG AV ALDER, HELSE OG FYSISK FORM

I samråd med oss finner du det kurs som passer dine ønsker og behov, enhver starter fra sitt eget utgangspunkt. Ta gjerne en prat med oss før du melder deg på kurs, så finner vi ut hva som passer best for deg. Å lytte til kroppen betyr ikke å slutte å utfordre den!