Sommerkurs i Larvik/Stavern

sup

 

SOMMERKURS i Larvik/Stavern

– Superswing, SUP, yoga og sommer –

Skreddersy din egen lille yogaferie !

Vi gjentar suksessen fra i fjor og ønsker både “gamle” og nye elever velkommen til en liten oase av velvære midt I en liten by ved den norske solkysten 😉

Dato: 10. -13.juli

Dynamisk Yoga kl. 09:00 – 10:15

Superswing/Yogaswing 11.00-12.15

Yoga, Pust og Avspenning kl. 17:00-18:15

Sted: Yogaloftet i Larvik /Hungry Heart Café

Yogalærer: Ingebjørg K.Vesaas og Ingvild R. Nesje

Pris:

1.kurs 900kr

2 kurs 1800kr

3 kurs 2500kr

Tradisjon: Klassisk Indisk Yoga.

Nivå: Åpent

14 plasser.

Dynamisk yoga

Dynamisk yoga skaper energi, styrke, fleksibilitet, balanse og fysisk utholdenhet.

Vi beveger oss i en dynamisk flyt fra yogastilling til yogastilling med fokus på utvikling av kjernemuskulatur og ledd-/muskelfleksibilitet.

Pusten integreres som en naturlig del av bevegelsene og bidrar til fordypning av din yogapraksis både mentalt og fysisk.

Dette er en yogastil for deg som vil trene fysisk styrke, og samtidig bevare smidigheten i musklene.

Yogaklassen vil alltid avsluttes med en avspenning.

Yoga, Pust og Avspenning

I dette kurset jobber vi rolig med yogastillinger som bidrar til å løse opp stress i kroppen, som tøyer, styrker og øker blodsirkulasjon i rygg, nakke og skuldre.

I tillegg har vi med yogaens mange muligheter til stressmestring og velvære:
Pusteøvelser, avspenninger og meditasjoner. Dette er gode verktøy, for å finne ro i en hektisk hverdag.

Superswing/Yogaswing 

Superswing er en slynge/huske som vi i løpet av uka vil bruke som styrke og stabiliseringstrening, som et verktøy i yogapraksis og til hjelp I avspenning.

Det vil bli masse lek og trening og kanskje ender du opp ned ila dagene 😉 Det kreves ingen forkunnskaper, i hverken yoga eller kjennskap til swingen for å delta. Bare et åpent og lekent sinn. På disse klassene er det kun 10 plasser. Man jobber to og to i slyngene.

I tillegg til de oppsatte kursene vil det bli mulighet for SUPyoga I Stavern. Tid og dag må vi avtale den samme uka når vi ser an vær og vind. I fjor var vi utrolig heldige og hadde noen fantastiske timer på brettet med blikkstille vann i solnedgang. Skriv gjerne sammen med din påmelding om du er interessert i å være med på en SUP session eller to, så vi kan beregne leie av dem. Det koster 300kr pr 2 timers session.

Nytt av året er at Ingvild, som ved side av å være yogalærer jobber som naprapat og massør på The Well, vil tilby massage på forespøsel. Det vil være spesialpris for deltakere på sommerkurset med 550kr for 45 min. Massagen vil foregå på benk i studio. Man avtaler tid direkte med Ingvild når det nærmer seg.

Det er altså duket for en både aktiv og nytelsesrik ferie i Larvik/Stavern

Lokalene til Yogaloftet i Larvik ligger i 3.etg i en oase av en bakgård , der man finner cafeen Hungry Heart i 1. og 2. etg. og matbutikken Kolonialen i sammenhengende bygg. Både Kolonialen og Hungry Heart byr på gjennomtenkte varer og med øko fokus så langt det lar seg gjøre. Her kan man innta både frokost, lunsj og ettermiddagsnack.

Onsdagskvelden møtes de som vil til bakgårdsmusikk rett etter siste klasse. Programmet er ikke sluppet enda, men i fjor var det Aloha party og god stemming.

Det er ikke problematisk å kombinere denne Sommeryogaen med evt familieferie, da man selv kan velge hvor mye man vil delta , og flere av aktivitetene er gøy også for elder barn. Ellers har Larvik og omegn mye å by på for folk I alle aldre, og vi kommer gjerne med tips til aktiviteter og overnatting .

Annet:

Ta med egen yogamatte.

Du kan også få kjøpt flotte, miljøvennlige yogamatter hos oss.

Har du spørsmål til innhold eller nivå, ikke nøl med å kontakte Ingebjørg på ingebjoerg@yogaloftet.no eller 47027764.

Bindende påmelding til larvik@yogaloftet.no innen 15.juni

Hjertelig velkommen!